Diensten | Stoffering aan huis | Vakkundige meubelstoffeerderij

Geef uw meubels een tweede leven met onze vakkundige stoffeerservice

Bij Stofferingaanhuis.nl bieden we een breed scala aan professionele diensten aan voor het bekleden en renoveren van meubels. Onze ervaren stoffeerders werken met de nieuwste technieken en materialen om jouw meubels weer in topconditie te brengen en te voorzien van een nieuwe, frisse uitstraling. Hieronder vind je een overzicht van onze belangrijkste diensten.

Vulling laten vervangen

Meubels opnieuw laten bekleden met stof

Bank of stoel bekleden met leer

Leren meubelen spuiten en renoveren

Meubels bekleden met stof of leer

Wil je jouw oude bank, stoel of fauteuil een nieuwe look geven? Onze stoffeerders zijn gespecialiseerd in het bekleden van meubels met stof of leer. We bieden een uitgebreide selectie van materialen en kleuren om de perfecte match te vinden voor jouw persoonlijke stijl en interieur. Of je nu op zoek bent naar een klassieke, tijdloze uitstraling of een trendy en moderne look, wij hebben de expertise om jouw visie te realiseren.

brown leather Chesterfield sofa

Vulling vervangen

Is de vulling van jouw bank of stoel versleten en niet meer comfortabel? Onze stoffeerders kunnen de oude vulling vervangen door nieuwe, veerkrachtige materialen om ervoor te zorgen dat je meubels weer zo comfortabel zijn als nieuw. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en passen de juiste technieken toe om ervoor te zorgen dat de vulling jarenlang meegaat.

Reparatie van meubels

Zelfs de meest zorgvuldige eigenaar kan te maken krijgen met slijtage en beschadiging van meubels. Onze stoffeerders hebben de kennis en expertise om alle soorten reparaties uit te voeren, van het vervangen van delen van het leer tot het opvullen van kussens. We werken snel en efficiënt om jouw meubels weer in topconditie te brengen, zodat je er nog jarenlang plezier van kunt hebben.

leather, couch, table

Spuiten en renoveren van leren meubelen

Leren meubelen zijn duurzaam en tijdloos, maar kunnen na verloop van tijd te maken krijgen met slijtage en beschadiging. Onze stoffeerders zijn gespecialiseerd in het spuiten en renoveren van leren meubelen, zodat ze er weer als nieuw uitzien. We inspecteren de meubels grondig en voeren alle nodige reparaties uit voordat we de meubels opnieuw spuiten in de gewenste kleur en textuur.

Bij Stofferingaanhuis.nl begrijpen we dat jouw meubels een belangrijk onderdeel zijn van je interieur en je dagelijks leven. Daarom bieden we betrouwbare en professionele diensten aan om ervoor te zorgen dat je meubels er weer als nieuw uitzien en klaar zijn om nog jarenlang mee te gaan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.