Geef uw meubels een tweede leven door meubelherstoffering

Welkom bij Stoffering aan Huis, uw specialist in meubelherstoffering. Wij bieden hoogwaardige herstoffering diensten voor alle soorten meubels, van stoelen tot bankstellen en meer. Of uw meubels nu versleten zijn, beschadigd zijn of u simpelweg op zoek bent naar een nieuwe look voor uw interieur, onze herstoffering diensten kunnen u helpen.

Waarom kiezen voor herstoffering?

Herstoffering is een geweldige manier om uw oude meubels nieuw leven in te blazen. In plaats van het kopen van nieuwe meubels, kunt u uw huidige meubels herstellen en aanpassen aan uw stijl en smaak. Dit kan u geld besparen en het milieu helpen doordat er minder afval wordt geproduceerd.

Stoffering aan Huis is gespecialiseerd in het herstoffering van oude en nieuwe meubelen voor particulieren en horeca in Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Leiden, Dordrecht, Alphen aan den Rijn, Westland, Delft. Kortom: wij zijn werkzaam in heel Zuid-Holland. Wij onderscheiden ons door het bieden van hoge kwaliteit en persoonlijke service tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Onze herstoffering diensten

Onze herstoffering diensten omvatten alles wat nodig is om uw meubels er weer als nieuw uit te laten zien. Wij bieden een breed scala aan stoffen om uit te kiezen, waaronder leer, microvezel, fluweel, katoen en meer. Onze ervaren stoffeerders kunnen uw meubels op maat bekleden, inclusief het vervangen van vullingen, het opnieuw stofferen van de kussens en het repareren van eventuele beschadigingen.

Waarom kiezen voor Stoffering aan Huis?

Als het gaat om herstoffering, zijn er veel opties beschikbaar, maar er zijn weinig bedrijven die de kwaliteit en service bieden die wij bieden. Hier zijn een paar redenen waarom u zou moeten kiezen voor Stoffering aan Huis:

  • Ervaren stoffeerders: Onze stoffeerders hebben jarenlange ervaring en zijn experts in hun vakgebied.
  • Maatwerk: Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om ervoor te zorgen dat uw meubels perfect passen bij uw smaak en stijl.
  • Kwaliteit: Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en leveren vakmanschap van hoge kwaliteit.
  • Klantenservice: Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten en bieden uitstekende klantenservice.

Neem contact met ons op voor herstoffering diensten

Bent u gehecht aan uw oude meubelstukken, maar hebben ze in de loop der jaren slijtage of beschadigingen opgelopen? Wij begrijpen hoe waardevol uw meubels voor u zijn en daarom bieden wij professionele meubelrestauratie aan. Onze deskundige stoffeerders hebben jarenlange ervaring in het herstellen en renoveren van meubels en zorgen ervoor dat uw geliefde meubelstukken er weer als nieuw uitzien.

Onze meubelrestauratie dienst omvat een breed scala aan reparaties en renovaties voor verschillende soorten meubels, waaronder stoelen, banken, fauteuils, kasten en tafels. Onze experts kunnen alles aanpakken, van kleine reparaties zoals het vervangen van een beschadigde poot tot het volledig herstellen van een versleten bekleding.