Geef uw meubels een tweede leven door onze meubelrestauratie

Welkom op de dienstenpagina van Stoffering aan Huis over meubelrestauratie. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen en opknappen van oude meubels, zodat ze weer als nieuw zijn. Als u meubels heeft die beschadigd zijn, of die gewoon een opknapbeurt kunnen gebruiken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze meubelrestauratie service

Onze meubelrestauratie service is bedoeld om uw meubels weer in hun oude glorie te herstellen. Wij werken met ervaren meubelrestaurateurs die alle soorten meubels kunnen repareren en opknappen, van antieke kasten tot moderne stoelen.

Stoffering aan Huis is gespecialiseerd in het stofferen van oude en nieuwe meubelen voor particulieren en horeca in Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Leiden, Dordrecht, Alphen aan den Rijn, Westland, Delft. Kortom: wij zijn werkzaam in heel Zuid-Holland. Wij onderscheiden ons door het bieden van hoge kwaliteit en persoonlijke service tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Onze meubelrestauratie service omvat onder andere

  • Reparatie van beschadigde meubels
  • Opknappen van versleten meubels
  • Herstellen van beschadigde bekleding
  • Restauratie van antieke meubels
  • Kleur- en lakwerk
  • Vervanging van onderdelen

Hoe werkt onze meubelrestauratie service?

Als u gebruik wilt maken van onze meubelrestauratie service, dan kunt u contact met ons opnemen via onze website of telefonisch. Wij maken dan een afspraak met u om uw meubel(s) te bekijken en te beoordelen wat er precies moet gebeuren. Vervolgens geven wij u een offerte op maat en bespreken we de mogelijkheden met u.

Als u akkoord gaat met de offerte, dan gaan wij aan de slag met het restaureren van uw meubel(s). Wij werken met hoogwaardige materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat uw meubel(s) weer als nieuw worden.

Gehecht aan uw oude meubelstukken?

Bent u gehecht aan uw oude meubelstukken, maar hebben ze in de loop der jaren slijtage of beschadigingen opgelopen? Wij begrijpen hoe waardevol uw meubels voor u zijn en daarom bieden wij professionele meubelrestauratie aan. Onze deskundige stoffeerders hebben jarenlange ervaring in het herstellen en renoveren van meubels en zorgen ervoor dat uw geliefde meubelstukken er weer als nieuw uitzien.

Onze meubelrestauratie dienst omvat een breed scala aan reparaties en renovaties voor verschillende soorten meubels, waaronder stoelen, banken, fauteuils, kasten en tafels. Onze experts kunnen alles aanpakken, van kleine reparaties zoals het vervangen van een beschadigde poot tot het volledig herstellen van een versleten bekleding.