Stoffering aan Huis een echt familiebedrijf

Welkom bij Stoffering aan Huis!

Wij zijn een ervaren team van stoffeerders en meubelrestaurateurs met een passie voor het herstellen en vernieuwen van meubels. Onze missie is om uw meubels nieuw leven in te blazen en ze weer te laten stralen als nooit tevoren.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de stoffering en restauratie van meubels, kunnen wij elke uitdaging aan. Of het nu gaat om het herstellen van antieke meubels of het stofferen van moderne meubels, wij hebben de kennis en expertise om u te voorzien van hoogwaardige kwaliteit.

Bij Stoffering aan Huis begrijpen we dat elk meubelstuk uniek is en speciale aandacht nodig heeft. Daarom werken wij nauw samen met onze klanten om hun wensen en behoeften te begrijpen en ervoor te zorgen dat het eindresultaat precies is wat ze in gedachten hadden.

Onze stoffeerders zijn uitgerust met de nieuwste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat uw meubels de aandacht en zorg krijgen die ze verdienen. Van stoffen en leer tot schuim en veren, wij werken met de beste kwaliteit materialen om ervoor te zorgen dat uw meubels er niet alleen prachtig uitzien, maar ook langdurig meegaan.

Onze klanten zijn onze hoogste prioriteit en we streven ernaar om hen de best mogelijke ervaring te bieden. Of u nu een stoel, bank, fauteuil, kantoor- of horecameubilair wilt laten stofferen of restaureren, wij bieden een op maat gemaakte oplossing voor uw specifieke behoeften.

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om samen met u uw meubels nieuw leven in te blazen!

Met vriendelijke groet,

Het team van Stoffering aan Huis