Wij restaureren ook antieke meubelen, antiek restauratie

Welkom bij onze dienstpagina over antiek restauratie! Bij Stoffering aan Huis hebben we jarenlange ervaring in het restaureren van antiek meubilair en andere antieke voorwerpen. Of het nu gaat om een antieke kast, tafel, stoel of ander meubelstuk, wij weten precies wat er nodig is om het weer in zijn oude glorie te herstellen.

Antiek restauratie

Onze antiek restauratie diensten omvatten onder andere het herstellen van beschadigde meubels, het vervangen van missende of kapotte onderdelen, het reinigen en polijsten van antieke meubels en het opnieuw afwerken van oppervlakken om hun oorspronkelijke uitstraling terug te brengen.

Stoffering aan Huis is gespecialiseerd in het restaureren van oude en nieuwe meubelen (Antiek restauratie) voor particulieren en horeca in Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Leiden, Dordrecht, Alphen aan den Rijn, Westland, Delft. Kortom: wij zijn werkzaam in heel Zuid-Holland. Wij onderscheiden ons door het bieden van hoge kwaliteit en persoonlijke service tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Deskundige restaurateurs

Onze deskundige restaurateurs zijn getraind in het werken met een breed scala aan antieke materialen, waaronder hout, leer, metaal en stoffen. We gebruiken alleen de beste restauratiematerialen en -technieken om ervoor te zorgen dat uw antieke stukken zorgvuldig worden behandeld en gerestaureerd volgens de hoogste normen.

Hoe werkt onze meubelrestauratie service?

Als u geïnteresseerd bent in onze antiek restauratie diensten, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de beste aanpak voor uw specifieke antieke meubelstukken. We bieden ook gratis offertes en kunnen u helpen bij het vinden van een geschikte tijd om uw antieke meubels te laten restaureren.

Kies voor Stoffering aan Huis voor uw antiek restauratie behoeften en geniet weer van uw prachtige antieke meubels. Wij zijn er trots op dat we de beste antiek restauratie diensten in de regio bieden en kijken er naar uit om u te helpen uw antieke schatten te behouden en te herstellen voor de komende generaties.

Gehecht aan uw oude meubelstukken?

Bent u gehecht aan uw oude meubelstukken, maar hebben ze in de loop der jaren slijtage of beschadigingen opgelopen? Wij begrijpen hoe waardevol uw meubels voor u zijn en daarom bieden wij professionele meubelrestauratie aan. Onze deskundige stoffeerders hebben jarenlange ervaring in het herstellen en renoveren van meubels en zorgen ervoor dat uw geliefde meubelstukken er weer als nieuw uitzien.

Onze meubelrestauratie dienst omvat een breed scala aan reparaties en renovaties voor verschillende soorten meubels, waaronder stoelen, banken, fauteuils, kasten en tafels. Onze experts kunnen alles aanpakken, van kleine reparaties zoals het vervangen van een beschadigde poot tot het volledig herstellen van een versleten bekleding.